HELP JIJ MEE?

Jij kan op verschillende
manieren helpen!

Doe mee en help ons de boodschap van Hussain te verspreiden. Zie hier hoe jij een bijdrage kunt leveren naast het meedoen aan de ‘challenges’ op social media en het bezoeken van onze acties. 

Onderneem actie

Maandelijks worden onze volgers uitgedaagd om een sociale activiteit te ondernemen in de vorm van een maandelijkse ‘challenge’ om de band tussen naasten te versterken en de saamhorigheid binnen de samenleving.

Donaties

Wij zijn als non-profit liefdadigheidsorganisatie afhankelijk van donaties. De donaties worden uitsluitend gebruikt voor onze activiteiten en de daarbij behorende materialen. Ook jij kan ons financieel steunen!

Bloeddonatie

Jaarlijks vinden er bloeddonatie campagnes wereldwijd plaats in samenwerking met de plaatselijke bloedbanken. Meld je aan als bloeddonor en red een leven!​

Globale Vertegenwoordigers

Who is Hussain is in meer dan 60 steden wereldwijd actief. Jij kan in meerdere landen meedoen aan onze activiteiten.

Geef je op als vrijwilliger

Wil jij een actieve bijdrage leveren binnen onze organisatie? Heb jij ideeën voor maatschappelijke en/of medische activiteiten? Of ben jij handig met social media en/of website beheer? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting Who is Hussain Nederland middels het inschrijfformulier hieronder en versterk een van onze teams!

Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van onze acties