Doe Mee

Doe mee en help ons de boodschap van Hussain te verspreiden! Meedoen kan middels het bezoeken van onze events en deel te nemen aan onze ‘challenges’ op social media. 

Wil jij een actievere bijdrage leveren binnen onze organisatie? Heb jij ideeën voor maatschappelijke en/of medische activiteiten? Of ben jij handig met social media en website beheer? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Who is Hussain Nederland middels het inschrijfformulier hieronder en versterk een van onze teams!

Doneer Bloed

Jaarlijks vinden er bloeddonatie campagnes wereldwijd plaats in samenwerking met de plaatselijke bloedbanken. Meld je aan als bloeddonor en red een leven!

Onderneem Actie

Maandelijks worden onze volgers uitgedaagd om een sociale activiteit te ondernemen in de vorm van een maandelijkse ‘challenge’ om de band tussen naasten te versterken en de saamhorigheid binnen de samenleving.

Globale Vertegenwoordigers

Who is Hussain is in meer dan 60 steden wereldwijd actief.

Donaties

Wij zijn als onafhankelijke non-profit liefdadigheidsorganisatie afhankelijk van donaties. De donaties worden uitsluitend gebruikt voor onze activiteiten en de daarbij behorende materialen.