Who Is Hussain?

Het verhaal

Sociale rechtvaardigheid

Hussain ibn Ali is een revolutionaire leider uit de 7e eeuw die het ultieme offer maakte voor sociale rechtvaardigheid in strijd tegen corruptie en tirannie. Hij gaf alles op, inclusief zijn eigen leven, voor de mensheid. Hussain is geboren in 620 AD in een familie die voor principes van gelijkheid, liefde en vrede staat. Zijn grootvader Mohammed, de zegel der profeten, voedde hem op met deze normen en waarden. Hussain werd een persoonlijkheid, die bekend stond om zijn integriteit en vrijgevigheid ongeacht etniciteit, sociale klasse en religie. Deze manier van denken en omgang met de medemens maakte dat iedereen naar hem en zijn familie (de ahlulbayt) op keek.

Het doel

Teruggeven aan de maatschappij

Who is Hussain is een internationale organisatie die geïnspireerd is door de 1400 jaar oude boodschap van Hussain. Middels deze tijdloze inspiratiebron wordt getracht een positieve bijdrage te leveren aan de hulpbehoeftigen in de samenleving. Wie is Hussain bestaat uit een groep vrijwilligers, die evenementen organiseert, variërend van een bloeddonatie campagne tot koken voor daklozen en meer.

Sponsors

Doneer en draag bij aan een verandering!

Who is Hussain is een onafhankelijke non-profit organisatie, die mogelijk wordt gemaakt door de enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Onze evenementen worden gefinancierd via honderden kleine donaties van onbekenden, die gemeenschappelijk de liefde voor Hussain voelen. Hier is bewust voor gekozen in plaats van contracten aangaan met enkele grote bedrijven. Op deze manier hopen wij trouw te kunnen blijven aan ons ideaal, namelijk met behulp van het voordeel van Hussain een positieve verandering teweeg te brengen. Het Who is Hussain team wil graag dit moment nemen om iedereen wereldwijd te danken, die zijn steentje hieraan heeft bijgedragen.