WAT GAAN WIJ BEREIKEN?

Het verhaal

Hoop en verbinding

Hussain ibn Ali is een revolutionaire leider uit de 7e eeuw die het ultieme offer maakte voor sociale rechtvaardigheid in strijd tegen corruptie en tirannie. Hij gaf alles op, inclusief zijn eigen leven, voor de mensheid. Hussain is geboren in een familie die voor principes van gelijkheid, liefde en vrede staat. Hussain werd een persoonlijkheid, die bekend stond om zijn integriteit en vrijgevigheid ongeacht etniciteit, sociale klasse en religie. Deze manier van denken en omgang met de medemens inspireert tot op heden miljoenen mensen op de wereld. Dit zijn tevens de fundamentele principes waarop onze organisatie zich vestigt.

Samen gaan wij de toenemende eenzaamheid, afnemende sociale cohesie en stijgende individualisatie binnen de samenleving aanpakken. De stichting bestaat uit professionals en studenten die vanuit hun idealen en waarden zich vrijwillig inzetten voor de gezamenlijke doelen: hulp en ontwikkeling bieden aan degenen die het nodig hebben, creƫren van maatschappelijk bewustzijn en het verbinden van de samenleving ongeacht achtergrond, vakgebied, religie, geslacht en alles wat een mens onderscheid. Met ons aanpak zal de stichting niet meer weg te denken zijn op het gebied van liefdadigheid. U kunt erop rekenen dat onze kernwaarden centraal staan in ons doel.
Mohammed Jaffar
Chairman, Stichting Who is hussain nederland

Onze kernwaarden

Integriteit

Wij gaan voor volledige transparantie en eerlijkheid over de gang van zaken en bieden dit in onze samenwerkingen.

Compassie

Wij organiseren zorgdragende en moreel verantwoorde acties om bruggen te bouwen tussen de medemensen.

Innovatie

Wij zijn een voortdurend groeiende en lerende organisatie dat zich actief probeert te verbeteren om mensen te inspireren. Hierbij combineren we de beroepspraktijk en liefdadigheidsinitiatieven.

Professionaliteit

De organisatie wordt geleid door (jong-) professionals met een diversiteit aan expertises die elkaar gezamenlijk helpen en ontwikkelen om tot het beste resultaat te komen.